Αριθμός μηνυμάτων : 407 Points : 1327 Reputation : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : ??????
Θέμα: Πιστεύετε στα φαντάσματα...; Σαβ Απρ 23, 2011 12:48 pm
Ένα video σοκ. Δεν ξέρω πόσοι έχουν καλέσει πνεύματα ή έχουν ανάλογη εμπειρία από τέτοιου είδους φαινόμενα, εγώ που έχω παντως δε θα ήθελα να τα ξαναζήσω κατι τέτοιο πάλι. Οι φίλοι μ κ γω δώσαμε όρκο να μη ξανακαλέσουμε ποτέ. Για το γεγονός κ μόνο οτι ξεκίνησε για πλάκα κ για εμπειρία κ έφτανε μια φορά μέσα στις τόσες επαναλαμβανόμενες φορές να μάθουμε οτί με πράγματα που δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να ελέγξεις δε πειραματίζεσαι. Εκείνο το βράδυ μας λύθηκαν πολλές απορίες για συμβάντα του παρελθόντος (που ίσως δεν έπρεπε να ξέρουμε) κ μάθαμε πολλά για το μέλλον για τους γύρωμας ή τους από πάνω μας!!! που αργότερα με έκπληξη επαληθεύτικαν. Ευτυχώς που τα πνεύματα που έρχονταν σε μας, μας άνοιξαν τα μάτια γιατί σε άλλους τους τα... βούλωσαν. Έχω ακούσει περιστατικά που πνεύμα/τα ξερω γω, έδειραν αλύπητα άτομα. Γενικότερα τότε είμασταν σε μια ηλικία (1η-2α Λυκεία) που μας είχε ριμάξει η περιέργεια για το **άγνωστο**. Με σιγουριά λέω πως υπάρχουν πνεύματα αν και κυκλοφορούν βίντεο απάτη. Μέσα σ' όλ' αυτά τα βίντεο όμως σίγουρα θα είναι κ κάποιο αληθινό. Το παρακάτω που βρήκα σιγουρα είνα αληθωφανές!!! ---ΣΗΜΕΙΩΣΗ--- ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗ ΤΟ ΔΕΙ. για την ώρα τουλάχιστον